010-4148381

Messing profielen

Tot 5 meter lengte

Bezoek webshop

Messing Profielen.
Op maat te bestellen online of in een van onze Metaalwinkels.

Messing U-profielen, messing T-profielen en messing hoekprofielen kennen vele toepassingen in zowel bedrijven als woningen. Messing is een aantrekkelijk materiaal dat ook duurzaam is en lang meegaat, waardoor het een ideale keuze is voor diverse toepassingen. Messing U-profielen kunnen worden gebruikt als decoratieve afwerking voor kasten en meubels, of om een stijlvol accent toe te voegen aan deuropeningen en ramen. Messing T-profielen worden vaak gebruikt bij de constructie van trappen en leuningen, omdat ze zowel sterk als stabiel zijn. Ondertussen kunnen messing hoekprofielen worden gebruikt om planken, frames en andere constructies te maken.

Ongeacht de toepassing zijn messing profielen een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame oplossing.

Messing U-profiel ms 58

Messing U-profiel MS 58

Messing afwerkingsprofielen.

Leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, de standaard lengte is 5 meter.
Op maat laten zagen in de winkel, terwijl je wacht, of online bestellen.
Vanaf € 5,00

Messing T-profiel ms 58

Messing T-profiel MS 58

T-profielen van ms 58 messing Het materiaal kan je licht laten oxideren voor een oud, klassieke uitstraling. Standaard lengte is 5 meter en opmaat zagen kan in de winkel terwijl je wacht. Online kan je ook opmaat bestellen.
Vanaf € 5,00

 Messing hoekprofiel ms 58

Messing hoekprofiel MS 58

Messing L-profielen, inhuis gezet.  Dikte 0,8mm, 1 mm, 1,5 mm, 2 mm. De maximale lengte is 2 meter. Omdat we ze  zelf kunnen zetten zijn ook ongelijkzijdige L-profielen mogelijk. Online bestellen of bij een van de Metaalwinkels. Vanaf € 5,00

Zoek je  andere metalen? www.metaalwinkelonline.nl

RVS buizen
Aluminium buizen
Brons staf
Koper staf